ANNEKESCARDART creaties van papier

zaterdag 23 juni 2018

Boekjes

Ik vind boekjes zo leuk om te maken of bekleden. Deze boekjes heb ik met Distress Oxide en zwarte embossingpoeder gemaakt. De stempels zijn van Het Scrapbook Atelier. Die vind je Hier.
 Ik heb weer een voorraadje liggen om cadeau te geven. Altijd handig!


Dit is gemaakt met de Combies van Crealies.
Dat zijn stempels met een stans erbij.
Je vind ze hier:
Crealies
Het gestansde figuurtje past precies in de opening van het boekje. Dat kun je hierboven zien. Ik heb voor de bloemen eerst de bloemen alleen maar gestansd uit papier wat ik met Distresse Oxide heb bewerkt.. Daarna de kleinere met Versamark en zwarte embossingpoeder bewerkt. Die heb ik met de bijpassensde stans uit gestanst en die weer op mijn bloemen geplakt.
Achterin het boekje zit een vakje. Als het een boekje voor jouzelf is kun je er briefjes in bewaren. Maar je kunt het boekje ook gebruiken om met een groepje mensen geld cadeau te geven. Iedereen schrijft een persoonlijke boodschap op een bladzijde. Achterin doe je het geld wat je met elkaar gaat geven. Het vakje zit al achterin het boekje. De boekjes komen van de Hema. Ze zitten met een aantal in folie verpakt.
Achterin het boekje zit een vakje. Ik heb daar de bloemen met witte embossingpoeder bewerkt en toen uit gestanst. Er blijft dan een mooi randje op je bloem zitten. Die heb ik nu met een Sharpie pen zwart gemaakt. Daarna opgeplakt. Ik heb mijn papier op de voorkant van het boekje geplakt. Daar de stempel op gezet en toen het kleine stansje er met non permanente plakband vast gezet. Draai het door de stansmachine tot aan de rug van het boekje. Zo komt het middenstukje er heel mooi uit.
Op het middenstukje heb ik een tekst gestempeld. Op een ander stuk papier heb ik de stempel die ik op de voorkant heb gebruikt nog een keer gestempeld en uit gestanst. daar mijn klein stukje opgeplakt. Plak het nu op de eerste bladzijde van het boekje. Doe dat zo dat het midden stukje precies in de opening valt van de voorkant van het boekje. Op foto 1 is het goed te zien.
Dit zijn nog wat boekjes die ik heb gemaakt. Het is bijna een verslaving zeg maar. Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer. Groetjes, Anneke


6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk cadeau-idee! Dank voor de inspiratie Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een beauty's Anneke, idd erg leuk om kado te geven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo mooi! Echt gave kadootjes! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je boekjes zijn super mooi Anneke!
  Heel leuk om kado te geven .
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You have been busy! Lovely work with the flowers, so subtle in the different colour tones, and I really love that book cover with the cut-out label - gorgeous colours. So sorry I've been missing so much... I really hope to do some proper catching up soon.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jouw reactie.
Het doet mij goed.